En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan dokumalar kucakin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi adına enikonu önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların ana girişlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının patetik bir biçimde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı binalarda ayazlık yahut pencerelerden kaymak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri kesif bir incelemeye bağımlı tutulur. Gestaltların iç kısımlarında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, örgüların haricinde mevcut ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında yaşama kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı haza sağlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kadar örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, elan bina tasavvur halindeyken Yangın Çıkış Kapısı mimarlar aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + şube seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına ne olan alım rahatışını keser ve insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme eylemek karınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden mesul özel kasılmalardan düşün kaplamak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari örgüsına makul yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına oranlı türler yeğleme edilebilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de kocaman binalarda olması kişilerin sevimli kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğu kez yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik veya tuzaküminyum kabil yıkılmaz malzemelerden binalır.

Bu nedenle yangın kaynaklı gönül zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu konum yangın merdiveni imalatı muhtevain gereken özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları ağır benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page